Dny zimních sportů na budově Škarabelova

20.02.2023 17:53

Ve čtvrtek 2. 2. 2023  se budova na Škarabelce  proměnila v Evropské země. Každá třída zastupovala vybraný evropský stát, který se prezentoval svými tradičními lehkými pokrmy a pořádal národní sport.

V České republice probíhalo mistrovství v hokeji, v Itálii snowboarding, ve Francii obří slalom, v Rakousku curling a ve Finsku biatlon.

S veškerým nadšením se všichni sportovci a představitelé zemí ponořili do jejich aktivit a snažili se reprezentovat s maximálním výkonem a přesvědčením.

Výkony byly opravdu skvostné a úctyhodné. Nebylo tomu daleko a opravdu každý mezinárodní člen reprezentoval svou zemi s nadšením a zápalem. K dokonalosti již chybělo pouze to, aby k tomu přidali i jazyk a přízvuk.

Po svých sportovních výkonech začali vypracovávat pracovní listy, aby prokázali svou znalost daných sportů a dokázali tak, že jsou těmi nejlepšími reprezentanty.

Lehké pokrmy přišly na řadu ihned po výkonech a byla to skvělá tečka na závěr. Z jídel již od pohledu vyzařovaly skvělou atmosféru daných zemí a všichni účastnění byli pyšní na to, že odvedli skvělou práci. Jako odměnou bylo samotné ochutnání pokrmů a tím pádem i doplnění sil po skvělém dni.

Každý reprezentant zvládl svou úlohu (zemi) s veškerou parádou a nadšením, což vytvořilo velmi příjemnou atmosféru a tedy i příjemné dopoledne.

Velké díky patří všem reprezentantům, kteří upořádali sportovní hry a převedli skvělé organizační schopnosti.

Mgr. Lenka Závorková

Foto zde.

Share |
Zpět