Oslava 20 let výročí školy

17.10.2014 00:20

Dne 17. října 2014 v Restauraci Ondráš ve Sviadnově  vyvrcholily oslavy výročí slavnostním odpolednem s programem pro zaměstnance, důchodce, zástupce zřizovatele a spolupracujících  organizací, škol a školských poradenských pracovišť.
Paní ředitelka přivítala přítomné a stručně shrnula dvacetiletou historii školy s přáním rozvoje do budoucna. Program zahájili hranou Pohádkou o řepě nejdříve naši nejmenší z mateřské školy pod vedením p. učitelek Flachsové, Vrablové a Kolečkářové.
Malí žáci základní školy předvedli  Pohádku o loupežnících a spolu s nejstarší žáky základní školy speciální zahráli Pohádku o Červené karkulce, zazpívali písničky a přednesli básně pod vedením p. učitelek Holákové, Závorkové,  Hudcové a Senčíkové za doprovodu kytar p.u. Adamuse a Moravce.
Na závěr vystoupili studenti  SOŠ Lískovecká z aerobikové skupiny Storm Beat z Frýdku - Místku se skupinovou choreografií  sestavy „ The Trumpets“ a tancem „ Kostlivců“.
Program byl doprovázen hudební skupinou „ Manatees friends“  pod vedením  p. učitele Šenekla.
Děkujeme všem pedagogům za přípravu programu se žáky.
Děkujeme všem rodičům, že přivedli žáky na vystoupení odpoledne ve svém  volném čase.  Bez nich by program na oslavách nebyl úplný.
Děkujeme květinářství  Stanislav Blabla za poskytnutou květinovou výzdobu.
Škola se ohlédla za svým výročím a vykročila do dalších let.


Za organizátory slavnostního odpoledne
Mgr. Iveta Chlebková
zástupce ředitelky

Share |
Zpět